Din namnbricka visar vart du ska åka på studiebesök
1 juni 2016
Din namnbricka visar vart du ska åka på studiebesök

I år har vi fyra olika studiebesök på Fastighetsdagarna. Alla bussar till studiebesöken avgår från parkeringen utanför huvudentrén till Stockholmsmässan klockan 8.30. För att vi ska hinna med allt i programmet är det viktigt att du kommer i tid innan.

Vilken grupp du tillhör ser du på din namnbricka som du får när du registerar dig dag 1: röd, gul, grön och blå. Bussarna som går till studiebesöken är uppmärkta med samma färger, så det är viktigt att du väljer den buss som har rätt färg.

Kom ihåg att ha med din namnbricka på dag 2 med andra ord!

Röd märkning: Hållbara Hökarängen

Gul märkning: Järva i utveckling

Grön märkning: Finnes: bostadsbrist. Sökes: mark.

Blå märkning: Norra Djurgårdsstaden

Läs mer om studiebesöken

Fler aktualiteter