SABOs Fastighetsdagar slår rekord
31 maj 2016
SABOs Fastighetsdagar slår rekord

I år kommer vi återigen att slå rekord i antal deltagare på SABOs Fastighetsdagar! Vi blir 650 deltagare under konferensen, mot förra årets rekord på 320 personer. Delvis beror det nog på att många är nyfikna på stockholmsbolagen, som ju nyligen blivit medlemmar i SABO igen. Och jag lovar att det kommer att presenteras många spännande projekt från Familjebostäder, Stockholmshem och Svenska Bostäder.

För övrigt är programmet fullmatat med totalt 26 seminarier, 4 studiebesök och totalt 30 utställare. Det ska bli väldigt spännande att lyssna på alla exempel från medlemsföretagen under Fastighetsdagarna.

För oss på SABO är det viktigt att veta hur vi kan bidra till verksamheten i ert bostadsföretag. Tveka inte att prata med mig eller någon annan från SABO om du har något du vill att vi ska ta med oss från Fastighetsdagarna!

Stefan Björling, enheten för Fastighetsutveckling, SABO

Fler aktualiteter